Զամբյուղը դատարկ է

Ոլոռով ապուր
13.06.2022
Ոլոռով ապուր

Բաղադրիչներ՝

  • Ոլոռ 1 բաժակ
  • Ջուր 1.3 լիտր
  • 2 Կարտոֆիլ
  • 1 Սոխ
  • Գազար 50 գ
  • Դափնու տերև 1 հատ
  • Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
  • Չոր համեմունքներ, կանաչիներ և աղ

Պատրաստման եղանակ՝

  • Ոլոռը հասցնել եռման և եփել մինչև ուռչի
  • Մաքրել և կտրատել գազարը ու սոխը։ Տապակի մեջ լցնել յուղ, համեմունքներ (քրքում, սև պղպեղ), ավելացնել մանրացած սոխ և գազար և տապակել բանջարեղենը մինչև փափկի:
  • Երբ ոլոռը գրեթե պատրաստ է, ավելացնել կտրատած կարտոֆիլը, աղը ըստ համտեսի: Եփել այնքան, որ կարտոֆիլը լավ եփվի:
  • Պատրաստման ավարտին, ոլոռով ապուրին ավելացնել գազարով սոխառածը և ցանկության դեպքում թարմ կանաչիներ:

 

Բարի ախորժակ

Վարսակի փաթիլներ
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր  նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։

Արևելյան փլավ դեվզիրայով
16.01.2025
Արևելյան փլավ դեվզիրայով

Դևզիրան՝ համարվում է թանկարժեք և բարձրորակ տեսակի բրինձ

Քիոնայի օգտակար հատկությունները
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները

Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: